Villa te koop

1085000€

3 slaapkamers 295 vierkante meters

Immoweb code : 20185583
Immoweb code : 20185583

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
295 vierkante meters bewoonbare ruimte
870 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 31/03/2024

Omschrijving

Moderne villa met zwembad

Deze moderne villa geniet door zijn uitstekende ligging in het landelijke Laarne van rust en prachtige zichten op de achterliggende landerijen. In 2003 werd deze villa opgetrokken met kwalitatieve en duurzame materialen. In 2023 en 2024 werd het pand verder gemoderniseerd op vlak van domotica, zwembadtechnieken, beveiliging, dakdekking, zonnepanelen, airco en thuisbatterij.

De inkomhal is voorzien van een vestiaire en gastentoilet. Via de glazen deurpartij is er toegang tot de lichtrijke eetruimte en ingerichte open keuken uitgerust met de nodige toestellen.
Ook in de zithoek is het aangenaam vertoeven. De aanwezigheid van de gashaard in combinatie met parketvloer zorgen voor een warme en huiselijke uitstraling.
Tussenin bevindt zich een open ruimte die momenteel dienstdoet als bureel welke voorzien is van ingemaakte kasten en bureaus.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een afzonderlijk toilet en een stijlvolle douchekamer. De master bedroom is royaal voorzien van een inloopdressing, ruime badkamer alsook privatief zonneterras.
Diverse grote raampartijen in deze villa zorgen voor prachtig vergezichten op de groene omgeving en perfect aangelegde tuin.

In elke hoek van deze tuin schuilt een nieuwe ontdekking. Zo is er een ruim zonneterras langs de keukenzijde, een rustgevende vijver aan de leefruimte. En als kers op de taart het zwembad met poolhouse.
Extra toef is de aanwezigheid van een ruime inpandige garage alsook een kelderberging.

Deze villa

Neem contact op