Villa te koop

625000€

4 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 20074393
Immoweb code : 20074393

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
652 vierkante meters grond

Omschrijving

Buitengewone energieneutrale villa

Welkom in uw droomhuis vlakbij het centrum van Waanrode. Deze nieuwbouwwoning is een echte parel met drie slaapkamers, een luxe badkamer en een bureau op het gelijkvloers. Hier woont u energiezuinig dankzij de geothermische warmtepomp, vloerverwarming en geavanceerd ventilatiesysteem D. Met 14 zonnepanelen op het dak geniet u van duurzame energie en lagere energiekosten (EPC: A). Binnenkort starten ook de werken in de tuin om de tuin te omheinen en een stijlvol terras aan te leggen.

De woning biedt een riante leefruimte van 250 m², volledig onderkelderd en gelegen op een perceel van 6a5ca. Bovendien bent u slechts 5 minuten verwijderd van de E314, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid.

Binnenin wordt u verwelkomd door een afwerking van topkwaliteit. De grote raampartijen zijn voorzien van op maat gemaakte gordijnen die perfect passen bij het luxe interieur. De buitenzijde is stijlvol afgewerkt met onder andere keramische tegels, wat de woning een unieke uitstraling geeft. Het geavanceerde domoticasysteem maakt het mogelijk om onder andere de gordijnen met één druk op de knop te bedienen.

Geniet van zonnige dagen in de prachtige tuin, een oase van rust en privacy. De woning is gelegen in een rustige villawijk, waar u kunt genieten van een serene en veilige leefomgeving.

Deze woning combineert luxe, comfort en duurzaamheid op een unieke manier. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit uitzonderlijke huis.

Meer weten? Neem contact op via [email protected]

Neem contact op