Villa te koop

685000€

4 slaapkamers 230 vierkante meters

Immoweb code : 20178805
Immoweb code : 20178805

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
230 vierkante meters bewoonbare ruimte
678 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare Villa met Zonovergoten Tuinkamer op Toplocatie

Deze prachtige, energiezuinige villa ligt op een exclusieve locatie in de geliefde woonwijk De Reep, in een doodlopende straat waar rust en privacy centraal staan. De groene, kindvriendelijke omgeving maakt deze woning ideaal voor gezinnen.

Gebouwd in 1986 en grondig gerenoveerd, kreeg de villa in 2016 een nieuwe stijlvolle badkamer en in 2011 een zonovergoten veranda tuinkamer met vloerverwarming en airco, die volledig aansluit op de tuin. In 2023 werden nieuwe binnendeuren geplaatst. Met een EPC-label C en 33 zonnepanelen + groenstroomcertificaten tot 2031 geniet u van lage energiekosten.
Het gelijkvloers beschikt over een ruime inkomhal met gastentoilet, inpandige garage met berging/wasplaats, een gezellige woonkamer met open haard, een lichte tuinkamer en een volledig uitgeruste eiken keuken. De leefruimtes zijn afgewerkt met klassiek eiken parket en vliegenramen. Boven zijn er drie ruime slaapkamers, een bureau/dressing en een ruime badkamer.

De fraai aangelegde tuin biedt privacy, een recent terras, een west-gerichte pergola met lounge om te genieten van de avondzon, twee ruime tuinbergingen, een carport en parkeerplaats voor drie wagens.

Deze unieke villa biedt alles voor wie op zoek is naar kwaliteit en comfort.
Interesse? Maak snel een afspraak bij Vastgoed Walther Van Hoof en ontdek zelf deze schitterende woning!

Neem contact op