Villa te koop

799000€

5 slaapkamers 387 vierkante meters

Immoweb code : 20150868
Immoweb code : 20150868

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
387 vierkante meters bewoonbare ruimte
1195 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige Villa met verfrissende Jacuzzi en zonnige Terrasse

Deze ruime woning werd gebouwd in 1972 en in 2000 volledig vernieuwd door de huidige eigenaars. Deze staat op een zeer privatief, zuid georiënteerd perceel van 1195 m². De eigenaars hebben niet stilgezeten en zijn de villa blijven vernieuwen over de jaren heen (garage bijgebouwd, zonneluifel, zonnepanelen, airco’s, etc.). Heel gezellige, zonnige tuin met zijn jacuzzi en overdekte BBQ/bar hoekje, hier is het in de zomer altijd aangenaam vertoeven en ieder feestje vanzelfsprekend geslaagd! Zeer ruime woning ca. 385 m² (inclusief kelder van 51 m² en garages van 43 m²). Deze beschikt over 5 grote slaapkamers en 3 badkamers, een dubbele garage en staanplaatsen. Perfecte woning voor grotere gezinnen en zeker het bezoeken waard!
Indeling

Gelijkvloers: Inkomhal met vestiaire en gastentoilet, door de stalen deur komt men in de open leefruimte/eetkamer met open haard terecht, aanpalend vinden wij een ruime bureauruimte (deze kan eventueel geïntegreerd worden in de leefruimtes). Verder staat de keuken met ontbijtruimte; hiernaast is een handige wasruimte met linnenkoker. Ruime garages met ingebouwde kasten en extra bergruimte.
1ste verdieping: Drie mooie slaapkamers (waarvan 1 als dressing wordt gebruikt) en badkamer. Aan beide zijden een ruim terras.
2de verdieping: Twee grote slaapkamers met beiden een doucheruimte en airco; wc op de gang en bureauhoekje

Voor verdere beschrijving:

Neem contact op