Villa te koop

1250000€

5 slaapkamers 346 vierkante meters

Immoweb code : 20149878
Immoweb code : 20149878

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
346 vierkante meters bewoonbare ruimte
2128 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve vrijstaande woning in Kontich te koop

de Huisleverancier verwelkomt je graag in deze ruime, vrijstaande woning. Met een totale bewoonbare oppervlakte van 350 m² en een perceel van maar liefst 2.128 m² biedt deze woning tal van mogelijkheden voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort in een groene, rustige omgeving.

Deze ideale ligging geeft u de rust van het buitenleven, terwijl u toch dichtbij de belangrijkste verbindingswegen bent. Antwerpen, Mechelen, Gent en Brussel zijn vlot bereikbaar via de nabijgelegen snelwegen, waardoor woon-werkverkeer efficiënt en eenvoudig is.

De woning biedt jou de ruimte die je zoekt: vijf ruime slaapkamers en drie badkamers, perfect voor grote gezinnen! Deze beschikt eveneens over een grote leefruimte waar licht en ruimte de boventoon voeren. Het split-level ontwerp geeft de woning een uniek karakter, en de wijnkelder, garage en voldoende parkeerruimte maken het geheel compleet.

De woning is degelijk gebouwd met goede materialen en is goed geïsoleerd. Bovendien zijn er zonnepanelen met een batterij geïnstalleerd, wat bijdraagt aan een lagere energierekening en duurzaamheid.

De tuin rondom de woning, met zijn Zuid-Oost oriëntatie aan de voorzijde, biedt een perfecte balans tussen zon en schaduw, ideaal voor ontspanning in een groene setting.

Bent u op zoek naar een woning met ruimte, potentieel en een uitstekende locatie?
Of ben je arts, specialist of piloot, verbonden aan nabijgelegen ziekenhuizen of luchthavens ? De woning bevindt zic...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op