Villa te koop

497500€

3 slaapkamers 163 vierkante meters

Immoweb code : 20149876
Immoweb code : 20149876

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
163 vierkante meters bewoonbare ruimte
970 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke kunstzinnige residentiële woonst in hartje Kontich

Met enige trots kondigt de Huisleverancier de verkoop van deze unieke woning aan.

Ligging: de Bautersemstraat is een residentiële straat in Kontich en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oorsprong ervan. Kontich is een levendige voorstad met een sterke verbinding naar Antwerpen, Mechelen, Gent en Brussel, waar je graag woont dankzij de unieke combinatie van de charme van een dorp met toch de juiste mix aan de vele moderne faciliteiten.

Deze vrijstaande woonst is enig in zijn soort, een tweede zoals dit zal je niet snel terugvinden. Ze is weggelegd voor diegene die de woning aanvoelt. Breng de nodige liefde (lees renovatie) naar deze woonst en ze zal terug stralen en jouw thuis worden.

Je kan je wagen parkeren vooraan aan het perceel of naast de garage, er is echt plek genoeg. Daarna hebben we de keuze, we gaan binnen langs de garage of we gaan samen via de trap naar de voordeur. We kiezen voor de laatste optie.

Daar passeren we de inkomhal en komen direct uit in de grote leefruimte met rechts zitplaats met inzethaar en rechts eetplaats naast de keuken.

Naast de leefruimte bekijken we even de ontspanningsruimte en gaan we verder naar de keuken, die een structurele upgrade van je verwacht.

We lopen verder door naar de slaapkamer met ensuite te moderniseren badkamer.

Daarna gaan we naar de gelijkvloerse verdieping waar we onze garage terugvinden met daarnaast een ruimte die dienst kan doen als tweede garage met werkruimte of vo...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op