Villa te koop

595000€

5 slaapkamers 228 vierkante meters

Immoweb code : 11451177
Immoweb code : 11451177

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
228 vierkante meters bewoonbare ruimte
633 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Statige villa op een prachtige locatie 5/6 slpk, ZO-tuin

Welkom in de Jan Baptist Francisstraat 11 te Kontich, waar deze prachtige open bebouwing u uitnodigt met zijn perfect onderhouden staat en optimale ligging, zeer centraal gelegen én uiterst rustig aangezien het perceel grenst aan landbouwgebied.

Deze woning ademt comfort en ruimte uit, gelegen op een breed perceel van 23 meter straatbreedte, wat een gevoel van vrijheid en privacy geeft. De zuidgeoriënteerde tuin van 634 vierkante meter biedt een serene oase zonder inkijk, perfect voor ontspanning en recreatie, met een wijds uitzicht op de rustige landelijke omgeving.

Met een bewoonbare oppervlakte van 228 vierkante meter beschikt dit huis over vijf ruime slaapkamers, ideaal voor een groot gezin of om gasten te ontvangen. De dubbele inpandige garage zorgt voor voldoende parkeergelegenheid en extra opslagruimte, alsook de 2 ruime zolderruimtes, waarvan een geschikt is voor een meerdere slaapkamers of extra hobbykamers. Het interieur is licht en luchtig, mede dankzij de vernieuwde HR ramen uit 2008 die zorgen voor een aangename sfeer en energiebesparing. 

De woning heeft 2 kelders en beschikt verder over een kruipruimte onder de ganse woning. De verwarming wordt verzorgd door een betrouwbare Buderus-installatie van 5400 liter stookolie, waardoor u altijd verzekerd bent van een warm en gezellig thuis. De woning ligt centraal in Kontich, met gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen en uitstekende verbindingen naar omliggende steden.

Belangrijk om te vermelden is dat deze

Neem contact op