Villa te koop

530000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11447723
Immoweb code : 11447723

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer

Omschrijving

Koksijde-Bad - Authentieke kustvilla "Pergola" in het cen...

Koksijde-Bad, Kustvilla bestaande uit handels gelijkvloers en appartement, topligging in het commerciële centrum, ca. 253m² grond.

Handels gelijkvloers, toegankelijk via Zonder Zorgstraat, bestaande uit: volledig ingerichte kantoorruimte, afzonderlijk toilet en toegang tot een koertje.

Het appartement, gelegen op de eerste en tweede verdieping, toegankelijk via de Hertstraat. Via een trap bereiken we de eerste verdieping die bestaat uit: een ruime en lichtrijke woonkamer met toegang tot het zonnige terras, afzonderlijke keuken met eetplaats, badkamer met douchebad en dubbele wastafel in meubel en afzonderlijk toilet. Op de tweede verdieping zijn er 3 slaapkamers en een dressing. Tevens is er een private parkeerplaats voor 1 wagen.

De handelsruimte met woonst is ideaal voor een combinatie (vrij) beroep + woonst. Commerciële topligging! 

De prachtige villa is gelegen in het centrum aan de rand van de Senegalese Wijk. De typische villa in cottage-stijl is 4*-geklasseerd, aanpassingen zijn mogelijk mits een stedenbouwkundige vergunning. Enkel te bezichtigen na afspraak!
 
Informatieplicht: woongebied, lokaal beschermd erfgoed, vergunning beschikbaar, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op