Villa te koop

11750000€

4 slaapkamers 561 vierkante meters

Immoweb code : 20025074
Immoweb code : 20025074

Overzicht

4 slaapkamers
4 badkamers
561 vierkante meters bewoonbare ruimte
1737 vierkante meters grond

Omschrijving

Knokke Zoute

In de prestigieuze Zoutelaan, op een zuidegericht perceel van 1.737m², recente villa gebouwd in 2018 met ca. 600m² bewoonbare oppervlakte.
Deze uitzonderlijk villa combineert strakke lijnen en grote raampartijen /minimal windows, geniet van veel natuurlijk licht en mooie ruimtes.
De villa kent volgende indeling:
Gelijkvloers: ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet, ruime ontvangstruimtes met zithoek voorzien van gashaard, bureauhoek met schuifdeur, ruime gezellige eethoek met zicht op de tuin, volledig uitgeruste leefkeuken met eiland en bijkeuken inclusief wijnfrigo en koelcel.
Alle leefruimtes geven uit op de prachtig aangelegde tuin Dominique Eeman. De woonkamer grenst aan een overdekt terras met gashaard dat ingericht is als outdoor lounge. Grenzend aan de keuken is een tweede overdekt terras met ingebouwde barbecue en terrasverwarmers.
Tuin gericht naar het zuiden met overloopzwembad en zonneterrassen.
De eerste verdieping voorziet een ruime masterbedroom uitgevend op terras, met dressing en volledig ingerichte badkamer, 2 volwaardige slaapkamers met ingebouwde kasten en badkamers, elk met toegang tot het ruim terras.
Op de nachthal is er een linnenkamer/wasplaats, een apart toilet en een praktische berging. De tweede verdieping biedt een polyvalente ruimte die momenteel ingericht is als tv-ruimte, kantoor met zuidgericht dakterras (dat dienst kan doen als 4de slaapkamer), alsook een fitnessruimte, sauna, douche met lavabo en toilet.
Ruime garage voor drie auto's m

Neem contact op