Villa te koop

465000€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 20232217
Immoweb code : 20232217

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
988 vierkante meters grond

Omschrijving

Recent gerenoveerde villa te koop

Deze in 2022 volledig gerenoveerde statige villa combineert karakter met moderne charme en is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, licht en comfort. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de tuin en groene omgeving. De locatie is een sterke troef: op loopafstand van winkels en het centrum van Berchem en Kerkhove. Genieten kan je in het nabijgelegen natuurgebied de Scheldemeersen of de jachthaven aan de Scheldekaai.
De indeling is als volgt: inkomhal met gastentoilet, open leefruimte met zit- en eethoek en een stijlvolle open keuken met kookeiland, drie volwaarde slaapkamers en een moderne badkamer. Op de benedenverdieping vind je een wasruimte, berging en een ruime garage. Op het terras kijk je uit op de velden van de Vlaamse Ardennen. Een balkon aan de voor- en rechterzijde van de villa voegt extra allure toe. De villa is hoogwaardig afgewerkt met duurzame natuurlijke materialen, zoals stijlvolle ingemaakte kasten in de leefruimte, de slaapkamers en de badkamer.
De villa kan ook gekocht worden als opbrengsteigendom. De villa wordt momenteel verhuurd aan 930€/m (vrij max. 6 m na akte).

EPC: 297(C) /CV op stookolie/Niet asbestveilig/EK conform/ Sted. inl. in aanvr.

Wil je de villa zelf ervaren? Neem contact op voor meer info via [email protected] of 09 278 78 79.

BEZOEKDAG: zaterdag 26 oktober tussen 9u00 tot 12u00 (enkel op afspraak)

Renovatieplicht: nee

Neem contact op