Villa te koop

2300000€

5 slaapkamers 627 vierkante meters

Immoweb code : 20160959
Immoweb code : 20160959

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
627 vierkante meters bewoonbare ruimte
4022 vierkante meters grond

Omschrijving

Prinsheerlijk wonen in klassieke villa

De Prinsendreef heeft zijn naam niet gestolen: hier is het écht prinsheerlijk wonen. Groen, residentieel met boomrijke domeinen rondom, het geboortebos aan het einde van de straat, een zijstraat van de Koningin Astridlaan. Op wandelafstand van kleinhandel, scholen en het station van Kapellen.

Oorspronkelijk gebouwd door arch. Luc Raeves voor Bouwbedrijf Valckenborgh in 1995 en pas in 2014 hoogwaardig en toekomstgericht gerenoveerd door Costermans projecten. Tijdloosheid en esthetiek gaan hier hand in hand. Premier eik, natuursteen, dubbel glas, lift, exclusief maatwerk, domotica met energymanager, zonnepanelen, beregeningssysteem voor de mature tuin van Landscaping, zwembad en airco in de slaapkamers.

Formele inkom met traphal en dagelijkse zij-ingang. Stijl en sfeer à volonté in de zithoeken: één om gasten te ontvangen, riante eetkamer en gezellig salon met open haard, grenzend aan de keuken, hét centrale punt van deze woning. Zelfs in de wasplaats heb je maatwerkkasten om u tegen te zeggen. Op elk van de terrassen rondom is het genieten geblazen, naast de zuidtuin met zwembad.

Wie wil, kan co-housen, want op +1 ligt de studio met eigen inkom, slaapkamer, badkamer, leefruimte en open keuken. Rechtervleugel met 3 slaapkamers en 2 ruime badkamers waarvan één met sauna en dressing. Op 2+ nog een ruime slaapkamer en zolder in te richten als home cinema of extra (logeer) kamer, speel- of hobbyruimte.

Oprijlaan en garage voor 2 wagens met achterliggend bijgebouw voor hobby

Neem contact op