Villa te koop

680000€

Immoweb code : 20134248
Immoweb code : 20134248

Overzicht

10380 vierkante meters grond

Omschrijving

Openbare verkoop van villa met meerdere slaapkamers

Opgelet dit pand wordt openbaar te koop gesteld tegen een instelprijs van 680.000 EUR, zie www.finimmoweb.be.
De toewijzing aan de hoogste bieder op de aangegeven plaats en tijd zal slechts geschieden onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper en dit geheel in overeenstemming met hetgeen gesteld in het lastenkohier waarnaar wordt verwezen.
Deze villa heeft een perceelgrootte van 10.380 m². Deze villa met meerdere slaapkamers heeft een open keuken / living, gelegen in een park van meer dan 1 hectare. De kamers en badkamers liggen verspreid over het ganse pand. De kelder werd voorzien van een professionele keuken. Een tussenkamer doet dienst als TV-kamer.
De villa ligt in de wijk 'Kapellenbos'. Het perceel meet ongeveer 100 bij 105 meter (volgens het kadaster). De nuttige oppervlakte bedraagt (ook volgens het kadaster) ongeveer 312 m².
Het pand werd ten onrechte opgenomen in "urban explorer" databanken, hetgeen aanleiding heeft gegeven tot meerdere ongewenste bezoeken/vandalisme, dewelke zich, ondanks genomen maatregelen, nog zouden kunnen voordoen tot en na de verkoop. De Belgische Staat ontslaat zich van elke aansprakelijkheid voor eventuele overlast die zich hierdoor zou kunnen voordoen en/of schade die hieruit zou kunnen ontstaan.
Het pand wordt aangeboden in de staat waarin het zich bevindt bij openbare verkoop, op 19/11/2024 om 11.00 uur in het OPF ‘Dennenburg’ in de Graaf Henri Cornetlaan 6 te 2950 Kapellen.
Bezoeken, zie www.finimmoweb.be.

Neem contact op