Villa te koop

680000€

Immoweb code : 20134208
Immoweb code : 20134208

Overzicht

5390 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Rustig gelegen en villa met zwembad en meerdere slaapkamers

Opgelet dit pand wordt openbaar te koop gesteld tegen een instelprijs van 680.000 EUR, zie www.finimmoweb.be.
De toewijzing aan de hoogste bieder op de aangegeven plaats en tijd zal slechts geschieden onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper en dit geheel in overeenstemming met hetgeen gesteld in het lastenkohier waarnaar wordt verwezen.
Deze villa heeft een perceelgrootte van 5.395 m². De villa beschikt op het gelijkvloers over een fitnessruimte, een wellness, een keuken, een eetplaats en een bureau.
Een monumentale trap met mooie ornamenten brengt u naar de eerste verdieping waar zich enkele slaapkamers en luxebadkamers bevinden. Er is ook een ontspanningsruimte met bar die toegang geeft naar het terras. Onder het dak zijn er nog verschillende kamers en ontspanningsruimtes aanwezig.
In de grote tuin ligt een zwembad van 5 bij 15 meter. Een overdekte uitgeruste buitenkeuken siert centraal de tuin.
Het perceel meet ongeveer 52 op 102 meter. De nuttige oppervlakte bedraagt ongeveer 558 m² (data telkens volgens het kadaster).
Het pand werd ten onrechte opgenomen in "urban explorer" databanken, hetgeen aanleiding heeft gegeven tot meerdere ongewenste bezoeken/vandalisme, dewelke zich, ondanks genomen maatregelen, nog zouden kunnen voordoen tot en na de verkoop. De Belgische Staat ontslaat zich van elke aansprakelijkheid voor eventuele overlast die zich hierdoor zou kunnen voordoen en/of schade die hieruit zou kunnen ontstaan. Bezoeken zie ook www.finimmoweb.be.

Neem contact op