Villa te koop

515000€

5 slaapkamers 215 vierkante meters

Immoweb code : 20180535
Immoweb code : 20180535

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
215 vierkante meters bewoonbare ruimte
459 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Te koop: Unieke Villa - Authentiek en Modern in Perfecte Ha

Ontdek het Villa’ke een unieke woning waar authentieke charme en moderne luxe elkaar ontmoeten. Deze geliefde eigendom in de regio is instapklaar en biedt een perfecte balans tussen klassieke elegantie en hedendaags wooncomfort.

Bij binnenkomst op het gelijkvloers wordt u verwelkomd in een sfeervolle woonkamer, gevolgd door een volledig uitgeruste keuken en een praktische bijkeuken en berging. Elk detail van het interieur is met zorg en smaak ingericht, waarbij de oorspronkelijke elementen in ere zijn gehouden, maar met een eigentijdse touch die inspeelt op de toekomst.

Op de eerste verdieping vindt u vier mooie slaapkamers en een douchekamer. De tweede verdieping herbergt een ruime hobbykamer, perfect voor creatieve projecten, ontspanning, of als extra leefruimte/slaapkamer.

Het Villa'ke is meer dan alleen een woning; het is een vooruitstrevend huis, uitgerust met een warmtepomp, airconditioning, en een laadpaal voor elektrische voertuigen. Deze voorzieningen zorgen ervoor dat u in comfort kunt leven, met respect voor het milieu en met het oog op de toekomst. Bovendien beschikt deze woning, gebouwd in de jaren '30, over een uitzonderlijk EPC-label B, wat zeldzaam is voor een woning van deze leeftijd en een bewijs van de zorgvuldige renovaties die uitgevoerd zijn.

Bent u op zoek naar een huis dat het beste van beide werelden biedt? Dan is Het Villa'ke de ideale plek om uw nieuwe thuis te maken. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door dez

Neem contact op