Villa te koop

1199000€

5 slaapkamers 451 vierkante meters

Immoweb code : 20178478
Immoweb code : 20178478

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
451 vierkante meters bewoonbare ruimte
1973 vierkante meters grond

Omschrijving

Riante energiezuinige villa met verwarmd zwembad op ca. 2.00

Riante energiezuinige villa met een bewoonbare oppervlakte van 451m²!, een mooie omheinde tuin met verwarmd zwembad, op een prachtige ligging op wandelafstand van het centrum van Heide-Kalmthout!

Deze energiezuinige villa werd in 2002 gebouwd en werd afgewerkt met kwalitatieve materialen en voorzien van zeer veel maatwerkkasten. De woning ligt op een prachtig perceel van ca.2.000m², voorzien van een volledig afgesloten tuin met ingebouwd zwembad. De villa is uiterst rustig gelegen in de residentiële groene wijk Dennendael, op wandelafstand van het centrum van Heide. U geniet hier van alle rust, stilte en privacy.

Indeling: Inkomhal, leefruimte, bureelruimte, keuken, tuinkamer, 5 slaapkamers, 2 badkamers, zolder, terras, tuin, verwarmd zwembad (10 x 5), een dubbele inpandige garage en een carport.

Beschrijving: U betreedt de woning via de imposante inkomhal met vestiairekasten en gastentoilet, en loopt door naar de leefruimte (ca. 60m²) die is overgoten van lichtinval door de grote raampartijen en hoge plafonds. De leefruimte op natuursteen bestaat uit een zitgedeelte met een sfeervolle gashaard en een eetplaats. Verder is er de bureauruimte (ca.19m²), die ook kan dienstdoen als tv-kamer, hobbyruimte, ruimte voor vrij beroep, ...
De leefkeuken (ca. 29m²) is voorzien van alle comfort en hyper-geïnstalleerd met een keramische kookplaat, 2x dampkap, vaatwasser, stoomoven, combioven, grote oven, friteuse, grill en een koelkast. Langs de keuken vindt u de

Neem contact op