Villa te koop

1945000€

4 slaapkamers 524 vierkante meters

Immoweb code : 20212088
Immoweb code : 20212088

Overzicht

4 slaapkamers
4 badkamers
524 vierkante meters bewoonbare ruimte
3786 vierkante meters grond

Omschrijving

De Perfecte Villa voor stijl, ruimte en rust

Deze prachtige woning heeft alles wat u nodig heeft! Hier zijn alvast enkele cijfers ter inspiratie: ca 524 m² woonoppervlak, ca 3.786 m² grond, vier slaapkamers, vier badkamers, een zwembad, poolhouse, 21 zonnepanelen, een sauna en nog veel meer...

De begane grond omvat een ruime keuken met een eiland aan de tuinzijde, een gezellige eethoek en een grote diningruimte met een open haard en een indoor BBQ. Natafelen kan in stijl bij de gezellige open haard in de royale salon, terwijl je in alle rust kunt werken in de aparte werkkamer. Daarnaast is er een kelder voor stockage en wijn, en een garage voor twee voertuigen. De woning is uitgerust met domotica, prachtige authentieke parketvloeren en airco.

In de tuin geniet je van een vakantiegevoel, met een verwarmd zwembad van 12x5,5 meter en een poolhouse dat een keuken, douche, sauna, geïntegreerde BBQ en technische ruimte biedt. Liever ontspannen bij de Japanse vijver of een partijtje pétanque spelen? Tuinliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de moestuin en de serre, en voor een gezellige aperitief is er een tweede terras aan de achterzijde.

De bovenverdieping is eveneens van hoge kwaliteit en biedt vier slaapkamers, vier badkamers en bijzonder veel op maat gemaakte kasten. Ook op het gebied van duurzaamheid is de woning goed uitgerust: waterput, zonneboiler, laadpaal, batterij, nieuw dak en 21 zonnepanelen.

Ter info: in 1995 aangekocht door de huidige eigenaars en volledig

Neem contact op