Villa te koop

* 546392€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11489243
Immoweb code : 11489243
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
790 vierkante meters grond

Omschrijving

Laatste perceel bouwgrond te koop in centrum Ichtegem

Laatste maatwerk nieuwbouwvilla te koop in het centrum van Ichtegem
 
Centrale ligging
 
Wil je bouwen in het centrum van Ichtegem? Dan is dit ruime perceel een mooie buitenkans. Naast een centrale ligging (in de Koekelarestraat en de Sint-Bertinuslaan) en vlakbij de gemeentelijke basisschool, kennen deze twee percelen ontelbare mogelijkheden naar ontwerp en functionaliteiten. In de dorpskern, op wandelafstand van de marktplaats en buurtwinkels, is het hier bijzonder fijn wonen.
 
Ruim perceel van 790 m2
 
Dit ruime perceel van 790m2 bieden door de aanwezigheid van bestaande bomen (die indien gewenst gedeeltelijk kunnen worden behouden) voldoende privacy.  Wonen in deze omgeving betekent geen inkijk, noch hoogbouw in de buurt. Kortom: een plek om thuis te komen!
 
Maatwerk villabouw
 
Hier bouw je een nieuwbouwvilla op maat. Een slimme woning op maat van jouw leven, met de energetische oplossingen om in alle comfort energiezuinig of zelfs energieneutraal te wonen. Naast een hoge graad van energie-efficiëntie staan jouw persoonlijke voorkeuren centraal. Een unieke kans om de villa te bouwen die perfect aansluit bij jouw levensstijl en budget. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ons bouwteam staat voor je klaar vanaf de eerste schets tot ruim na de oplevering.  
 
Ideaal voor vrije beroepen
 
Deze bouwlocatie leent zich perfect voor vrije beroepen. Met een ligging naast de gemeentelijke dorpsschool is visibiliteit gegarandeerd. Er kan een ruime woning ...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op