Villa te koop

849000€

4 slaapkamers 291 vierkante meters

Immoweb code : 20236868
Immoweb code : 20236868

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
291 vierkante meters bewoonbare ruimte
5385 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Deze schitterende villa uit 1994, die een hoogwaardige afwerking combineert met een luxueuze woonervaring, is residentieel en idyllisch gelegen op een royaal perceel van 53a85ca. De woning wordt omringd door majestueuze bomen en biedt een ongeëvenaarde rust en privacy, terwijl het perceel volledig omheind is.
Deze woning is ideaal voor grote gezinnen, vrije beroepen, of zelfstandigen die op zoek zijn naar een unieke combinatie van wonen en werken in een oase van rust. Bovendien zijn alle mogelijke faciliteiten vlakbij. Centrale ligging: 10 km van Leuven en Waver en 15 km van Brussel.
De bruikbare vloeroppervlakte bedraagt 291m² (volgens epc) en de zolder van 47m² biedt nog potentieel om extra woonruimte te creëren.
De woning biedt zeer veel comfort en beschikt over een luxueuze afwerking. Vanuit de keuken, met granieten keukenblad en kookeiland met tafel, heeft u via het grote raam een mooi uitzicht. De leefruimte van 44m², met prachtige hoge plafonds, het bureau, de praktische wasruimte en berging en garage voor 2 wagens bevinden zich allen op de gelijkvloerse verdieping.
Op de eerste verdieping bevinden er zich 4 zeer ruime slaapkamers (waarvan één met ingebouwde kast) met een prachtige houten vloer, een aparte dressing en een bad- en douchekamer. De douchekamer is ensuite aan een slaapkamer.
Voor extra stockageruimte is er nog een kelder. Vanop de drie terrassen die de woning omringen heeft u een mooi zicht op de omliggende tuin (met tuinhuis).
De oprit is ruim en biedt

Neem contact op