Villa te koop

595000€

3 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 20137609
Immoweb code : 20137609

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
472 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle villa (177m²) op een perceel van 472m² op topl

Karaktervolle villa (175m²) voorzien van 3 slaapkamers, prachtig aangelegde tuin en garage op een perceel van 472m² op absolute toplocatie te Hove!
Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, gelijkvloerse kamer, keuken, berging, nachthal, masterbedroom, gastenkamers, 2 badkamers, berging, tuin en garage.
Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet, deze geeft enerzijds toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte voorzien van authentieke elementen en anderzijds een prachtige gelijkvloerse kamer met aansluitend badkamer wat tal van mogelijkheden biedt. Voorts treft u de ruime en volledig geïnstalleerde keuken met kwalitatieve toestellen en toegang tot een bergruimte. De nachthal biedt u toegang tot het slaapgedeelte met een ruime masterbedroom en gastenkamer. Verder is er nog een tweede badkamer aanwezig, deze is voorzien van douche en wasmeubel. Tot slot is de woning nog voorzien van een prachtig aangelegde tuin om volledig tot rust te komen met ruim overdekt terras en voorzien van elektriciteit en water, een kelderberging en een ruime garage.
Kortom: Karaktervolle villa (175m²) voorzien van alle comfort biedt tal van mogelijkheden (mantelzorg/laagbouw) op toplocatie te Hove!
Bijzonderheden:
- karaktervolle villa
- dubbele beglazing
- rolstoeltoegankelijk
- garage
- prachtig aangelegde tuin
- unieke locatie, 50m van bij het dorpscentrum
- Cv-installatie HR condensatie "Vaillant" (2021) Voor meer informatie

Neem contact op