Villa te koop

695000€

1 slaapkamer 232 vierkante meters

Immoweb code : 20006406
Immoweb code : 20006406

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
232 vierkante meters bewoonbare ruimte
744 vierkante meters grond

Omschrijving

SALE & LEASE BACK - Moderne villa op 744m² te Hove

SALE & LEASE BACK

Deze moderne, perfect onderhouden villa (BJ 2005) ligt op een prachtig aangelegd perceel van 744m² in een rustige wijk nabij het centrum van Hove. De woning heeft een uitstekende EPC van 164 kWh/m², conforme keuring, HR-ketel en hoogwaardige afwerking, met volop mogelijkheden voor toekomstige uitbreidingen.

Bij binnenkomst treft u de inkomhal met gastentoilet en lavabo. De lichtrijke leefruimte valt op door de kamerhoge ramen, hoge plafonds, gewapend glas, zonnewering, een maatkast in wengé en een vloer in blauwe hardsteen. De volledig ingerichte keuken beschikt over Miele-toestellen, waaronder een inductiekookplaat, dampkap, stoomoven, combi-oven, warmhoudplaat, vaatwasser en een composiet werkblad. Aansluitend is er een praktische wasruimte/bijkeuken met opbergkasten. De schuiframen in de leefruimte en keuken bieden toegang tot het aangelegde terras en de prachtige tuin, waar bomen zoals "Gleditsia triacanthos Ruby Lace" en "Parrotia Persica Vanessa" voor een sfeervolle omgeving zorgen.

Op de verdieping bereikt u via een trap in blauwe hardsteen de polyvalente vide met een schitterend uitzicht op de tuin. Deze ruimte omvat een TV-hoek en een bureelruimte op parketvloer, die eventueel omgevormd kunnen worden tot extra slaapkamers. De masterbedroom is voorzien van een parketvloer en een volledig ingerichte badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet.

Op het gelijkvloers bevindt zich een inpandige garage met automatische poort, opbergruimte en technische

Neem contact op