Villa te koop

575000€

3 slaapkamers 151 vierkante meters

Immoweb code : 11462656
Immoweb code : 11462656

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
151 vierkante meters bewoonbare ruimte
716 vierkante meters grond

Omschrijving

Zéér verzorgde gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers, grote tuin & dubbele garage.

We zijn trots dat we u deze mooie, verzorgde  woning mogen aanbieden in de volgeltjeswijk in Hove. Deze parel in de zuidrand is een zeer gegeerde gemeente gekend om zijn goede winkels en middenstand. In de Sijsjeslaan is het zeer rustig wonen en toch zijn we niet veraf van wat we dagelijks nodig hebben, openbaar vervoer (bus dichtbij), station, scholen en winkels.

De gelijkvloerse woning beschikt over een gezellige living met open haard (cassette) op parket met daaraanpalend de volledig ingerichte keuken. Op de gang komen alle deuren uit van de 3 slaapkamers, badkamer (ligbad), toilet en garage. Het is een ruime garage die ook als atelier kan dienen. De koepel in het dak brengt veel licht binnen. Verder treffen we nog de pergola aan waar het aangenaam vertoeven is met zicht op de tuin.

In de tuin staat nog een extra garage/ berging en een gezellige mancave. Achteraan het tuinhuis bevind zich de fietsenstalling die mooi kan afgesloten worden tegen regen en wind. Rond de woning is er veel staanplaats (6) voor auto's of dergelijke.

U leest het goed, deze woning is echt wel een buitenkans voor wie van rust & ruimte houdt. Kom uzelf overtuigen van dit mooie pand en maak snel een afspraak voor een bezoekje. Het loont de moeite!

EPC: C  215kWh/(m2 jaar)
Elektriciteitskeuring: conform
Asbestattest: in progres
Zonnepanelen: 26 stuks (2011) met certificaten (nog 9 jaar) - 5.500 kW
3 batterijen (202

Neem contact op