Villa te koop

549000€

2 slaapkamers 187 vierkante meters

Immoweb code : 11421143
Immoweb code : 11421143

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
187 vierkante meters bewoonbare ruimte
456 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante villa in doodlopende straat.

BEKIJK MEER FOTO'S EN VIDEO OP ONZE WEBSITE: bauwensvastgoed .be - Charmante villa in doodlopende straat.

Charmante villa in doodlopende straat.

Welkom In de Emiel Van Hemeldonckstraat, ongetwijfeld de rustigste straat van Hove. Deze doodlopende straat pal in het centrum biedt u een serene woonomgeving met winkels, boetiekjes, horecagelegenheden en openbaarvervoer op wandelafstand. 
De woning heeft reeds een volledig ingericht gelijkvloers, maar met het inrichten van de 1ste verdieping kan u de bewoonbare oppervlakte gemakkelijk uitbreiden tot 187m2. 
Maar first things first, stap binnen en laat u inspireren door de tal van mogelijkheden van deze woning. De gezellige inkomhal verwelkomt u en nodigt u uit in de lichtrijke leefruimte waarin het vele licht, de statige schouwmantel en de parketvloer meteen uw aandacht trekken.
De leefruimte is verbonden met de recent gerenoveerde keuken die volledig uitgerust is met kwalitatieve inbouwtoestellen zoals een elektrische kookplaat (Zanussi), afzuigkap (AEG), een oven en vaatwas van Siemens. Verder geeft de leefruimte u toegang tot een zonneterras (met zonnescherm).
Achter de keuken heeft u een ruime wasplaats die tevens ook zorgt voor een connectie met de tuin.
De afgewerkte tuin is een verborgen parel van rust en stilte middenin de bruisende dorpskern van Hove. Dit maakt het de ideale plek om tot rust te komen en te ontspannen.
Tot slot vindt u op het gelijkvloers nog twee royale slaapkamers met zicht op de tuin, een recent gereno

Neem contact op