Villa te koop

925000€

4 slaapkamers 343 vierkante meters

Immoweb code : 20049950
Immoweb code : 20049950

Overzicht

4 slaapkamers
4 badkamers
343 vierkante meters bewoonbare ruimte
4756 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Veelzijdige Woning te Hoeselt

Royaal, charmante woning met authentiek karakter en een moderne toets.

Deze veelzijdige woning biedt een schat aan mogelijkheden en is geschikt voor diverse huisvestingsbehoeften én zakelijke doeleinden.
Interesse? Neem contact op met David: 0475 67 13 37.
https://youtu.be/X8ieJiJsHg8

Met meerdere grote slaapkamers, elk voorzien van een eigen badkamer, leent dit pand zich uitstekend als een rendabele B&B.

De uitgestrekte afmetingen van de woning bieden de flexibiliteit om deels of zelfs geheel als kantoorruimte benut te worden. Voor de zakelijke professional is het een ideale kans om een kantoor te vestigen, compleet met vergaderruimtes of praktijkruimtes.

De woning leent zich ook tot meergezinswoning. Of het nu gaat om samenwonende generaties of de behoefte aan aparte wooneenheden binnen één pand, de indeling en grootte van het huis bieden uitzonderlijke mogelijkheden.

Voor gezinnen met opgroeiende kinderen biedt deze woning een aantrekkelijke kans door de extra ruimte die kan functioneren als een semi-zelfstandige studio. Dit komt de onafhankelijkheid van jongvolwassenen ten goede terwijl ze toch de nabijheid van het gezin ervaren.

Of u nu de ambitie hebt om een bedrijf vanuit huis te leiden, een groot gezin wil huisvesten, de droom van een B&B nastreeft, of simpelweg ruim wil wonen, deze woning is de sleutel tot uw toekomstplannen.

Voor meer info, neem contact op met David 0475 67 13 37.

Neem contact op