Villa te koop

3 slaapkamers 300 vierkante meters

Immoweb code : 20053626
Immoweb code : 20053626

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
300 vierkante meters bewoonbare ruimte
871 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige nieuwbouwvilla met zwemvijver

Deze nieuwbouwvilla betreft een echte parel, gelegen tussen de velden met weidse zichten en alle rust. Bij de bouw in 2021 werd rekening gehouden met alle hedendaagse én toekomstige normen van energie, comfort en veiligheid. De woning valt dan ook onder de BEN-norm E8. Zo zijn er zonnepanelen, een warmtepomp voor koeling en verwarming via de vloer, driedubbel glas met sunscreens,.... 

Op de gelijkvloerse verdieping bestaat de woning uit een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De open eetplaats met moderne en hyper-geïnstalleerde keuken grenzen aan de prachtig aangelegde tuin.

Een open vide zorgt doorheen de hele eetplaats, keuken en nachthal voor veel lichtinval. De leefruimte werd erg gezellig ingericht met een 'zitput' en aangrenzende bureauruimte. De hele woning werd voorzien van praktische en zeer stijlvolle ingemaakte kasten.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en 2 badkamers. De eerste badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo, ligbad en inloopdouche. De tweede badkamer heeft een douche en lavabo. Er is tevens nog een aparte toilet en een dressing gelegen op deze verdieping.

In de nachthal is op de 'overloop' een extra bureau voorzien, die door de open vide ook een erg fijne connectie biedt met de leefruimtes.

Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich nog een bijkeuken met wasplaats, alsook een ruime opslagruimte en inpandige fietsenberging. Er is een kruipkelder onder de woning.

De zuidgeoriënteerde tuin we...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op