Villa te koop

2695000€

4 slaapkamers 1005 vierkante meters

Immoweb code : 20228067
Immoweb code : 20228067

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
1005 vierkante meters bewoonbare ruimte
10330 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Exclusieve Kasteelvilla in Residentieel Woonpark

Uniek en privatief wonen in deze majestueuze Kasteelvilla gelegen in de bossen te Hertsberge.

Uitzonderlijke Villa residentieel gelegen op een uitzonderlijk, zelden aangeboden, perceel van 10.330 M2.

U betreedt het domein via de automatische toegangspoort, waarna de oprijlaan in sublieme witte asfalt u brengt tot de rechtervleugel bestaande uit drie volwaardige garages.

De inkomhal met gastentoilet brengt u naar de volumineuze eetkamer met aansluitend een exclusieve bar (voorzien van wijnklimaatkast) en gezellige zitkamer met gashaard.

Professioneel geëquipeerde open keuken voorzien van Gaggenau keukentoestellen, zoals inductiekookplaat, grill, friteuse, koffiezet, warmhoudlades, oven, microgolfoven en steamer. Aansluitend vindt u een praktische bijkeuken met aansluitend de biljartkamer.

De linkervleugel geniet een tv-kamer met ongeziene plafondhoogtes.
Bureauruimte en bijhorend salon, afgewerkt met maatkasten.

Het eerste verdiep is momenteel ingericht met een masterbedroom, bijhorende dressing en badkamer voorzien van dubbel wastafelmeubel, hangtoilet en regendouche. Ruime slaapkamer met eigen dressing, badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad en dubbel wastafelmeubel.

De rechtervleugel geniet op het eerste verdiep van een appartement met woonkamer, keuken, eetkamer/bureau, slaapkamer en badkamer. Deze vleugel kan, mits een kleine ingreep, omgevormd worden naar twee zeer volwaardige slaapkamers.

Zoals het interieur van deze Kasteelvil...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op