Villa te koop

569000€

4 slaapkamers 245 vierkante meters

Immoweb code : 20044100
Immoweb code : 20044100

Overzicht

4 slaapkamers
245 vierkante meters bewoonbare ruimte
989 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ideaal gelegen, instapklare gezinswoning met verwarmd zwemb

Deze ruime en degelijke gezinswoning met veel potentieel, gelegen in Berbroek bij Herk-de-Stad, ligt op een perceel van 9a 89ca. Het pand heeft 4 slaapkamers en heeft een bewoonbare oppervlakte van 245m². Indeling; Gelijkvloers: centrale ruime inkomhal, apart toilet, bureelruimte of gelijkvloerse slaapkamer, master bedroom, badkamer met douche/ bad en dubbele wastafel, ruime en woon- en eetkamer, compleet uitgeruste keuken met eethoek, multifunctionele tuinkamer, berging en wasplaats in dubbele inpandige garage.
1e verdieping: ruime nachthal, 2 grote slaapkamers met elk een bureau en maatkasten, 1 gewone slaapkamer met op maat gemaakte kasten. Extra stockageruimte voorzien in het schuine gedeelte van de kamers.
Tuin: De volledig omheinde en omhaagde tuin achter de woning heeft een zicht op het achterliggende groengebied. Prachtig houten en groot zonneterras met aansluitend een recent verwarmd kwalitatief zwembad met elektrische solar rolluik.
Berbroek heeft een gunstige ligging tussen Herk-de-Stad en Hasselt. De woning is gelegen in het groen dichtbij het kleine dorpscentrum met in de ruimere omgeving verschillende winkels en diensten, horecazaken, sportfaciliteiten en scholen. Verkeerstechnisch zijn de invalswegen E313 en E314 makkelijk en vlot bereikbaar.
Buitengewone kenmerken;
* ideale gezinswoning
* heel goed gelegen
* instapklaar
* recent verwarmd zwembad
* 4 slaapkamers
* airco
* gebruik van degelijke materialen wo. natuursteen
* lichtrijke woning
* onderhoudsvrie

Neem contact op