Villa te koop

635000€

4 slaapkamers 224 vierkante meters

Immoweb code : 20009797
Immoweb code : 20009797

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
224 vierkante meters bewoonbare ruimte
1211 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa met enorm potentieel

In de gegeerde Maleizenstraat vinden we deze degelijke villa met een bewoonbare oppervlakte van 224m², een aparte bureau, vier slaapkamers, een inpandige garage en een ruime kelder. Gelegen op een perceel van ruim 12 are, op slechts een kwartier van Leuven, Gasthuisberg, Imec en met een vlotte verbinding naar Brussel.

We komen binnen in de ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De lichtrijke woonkamer van 46m² beschikt over een open haard. De ruime keuken grenst aan een handige berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping geeft de nachthal toegang tot vier slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met bad en lavabo.

Nood aan voldoende bergruimte? Er is een ruime zolderverdieping en de woning is volledig onderkelderd. Je wagen parkeren kan in de inpandige garage of op de oprit.

Buiten is het heerlijk genieten in de perfect georiënteerde en omheinde tuin. De woning is zeer goed onderhouden, heeft mooie ruimtes, een goede structuur en een EPC-waarde C.

Droomt u van een villa met potentieel op een toplocatie? Contacteer [email protected] of bel 0495/138.111.

Neem contact op