Villa te koop

990000€

4 slaapkamers 353 vierkante meters

Immoweb code : 11491859
Immoweb code : 11491859

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
353 vierkante meters bewoonbare ruimte
405 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig gerenoveerde villa in hartje Heist

Bent u op zoek naar een luxueuze en ruime woning aan de kust? Deze totaal gerenoveerde, alleenstaande villa in Knokke-Heist biedt u de perfecte combinatie van modern comfort en tijdloze elegantie. Gelegen in 1 van de enige villawijken te Heist. Op slechts enkele minuten van het strand, winkels en restaurants, combineert deze locatie het beste van beide werelden: een serene omgeving en een bruisend stadsleven.

Hoogtepunten van deze prachtige villa:
Zeer grondige renovatie: De woning werd volledig gestript en heropgebouwd in 2021, waarbij er een nieuw dak werd geplaatst, nieuwe leidingen, ramen, isolatie, elektriciteit & sanitair. De woning beschikt over een regenwaterput van 15.000 liter, is asbestvrij en energiezuinig (B-label).

Grote leefkeuken: De centrale hub van de villa is de grote leefkeuken, perfect voor zowel dagelijks gebruik als voor het ontvangen van gasten. Met hoogwaardige apparatuur, een kookeiland van 8 meter lang en voldoende werkruimte biedt deze keuken alles wat een culinaire liefhebber nodig heeft.

Vier ruime slaapkamers & twee badkamers: De villa beschikt over vier ruime slaapkamers, elk ontworpen voor maximaal comfort en rust. Deze kamers bieden voldoende ruimte voor een groot gezin of voor het ontvangen van gasten.  Geniet van ultiem comfort in de twee volledig uitgeruste badkamers. Met moderne afwerkingen, ruime inloop-douches en luxueus vrijstaand bad, bieden deze badkamers een spa-achtige ervaring in uw eigen huis.

Gr...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op