Villa te koop

2825000€

5 slaapkamers

Immoweb code : 20008693
Immoweb code : 20008693

Overzicht

5 slaapkamers
4340 vierkante meters grond

Omschrijving

Exquise Villa op een Prestigieuze Locatie - Kasteellaan 2...

Stap binnen in deze uitzonderlijke woning, gelegen in de begeerde buurt Henegauwberg te Rapertingen en laat u betoveren door het unieke ontwerp van architect Jaspers.

Deze villa, gebouwd in 1970 en volledig gerenoveerd, biedt een perfecte combinatie van klassieke charme en modern comfort.

Met een interieur verzorgd door Flamant en een prachtig perceel van 43a 4ca met een riante aangelegde tuin, biedt deze woning een ongeëvenaarde woonervaring.

Bij het binnenkomen van de woning ontdekken we een indrukwekkende hal met welfsels, een royale leefruimte met een adembenemende schouwmantel en haardvuur, aansluitend een keuken uitgerust met een hoogwaardig "La Canche" vuur. Vanuit de leefruimte heeft u een prachtig uitzicht op de tuin, waar een zwembad van maar liefs15m lang en volwassen bomen een oase van rust creëren.

Op de eerste verdieping vindt u vijf ruime slaapkamers die voorzien zijn van mooie parketvloeren, waaronder een master bedroom met een eigen luxe badkamer, ook de andere kamers hebben een eigen en-suite badkamer. De bovenverdieping is afgesloten met een gepantserde deur en is uitgerust met een codeklavier voor extra veiligheid.

De kelder biedt praktische voorzieningen zoals een wasruimte, een wijnkelder met koeling, en een technische ruimte.

Op het domein vindt u een indrukwekkend houten poolhouse (volledig geïsoleerd, verwarmd met een aparte gasketel met bar, frigo's, keramische kookplaat) een bijpassende houtberging, een dubbele garage ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op