Villa te koop

995000€

4 slaapkamers 354 vierkante meters

Immoweb code : 20259214
Immoweb code : 20259214

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
354 vierkante meters bewoonbare ruimte
1133 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime instapklare villa

Deze prachtige villa in Hamme biedt volop ruimte en comfort. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met een elegante trap en gastentoilet. Aan de rechterzijde bevindt zich een grote, open leefruimte. Er is plaats voor een grote eettafel, een gezellige zithoek met een haard en tenslotte een open moderne keuken die voorzien is van alle nodige apparatuur. Daar het ongelooflijke onderhoud lijkt alles nieuw in deze villa. Verder beschikt de benedenverdieping over een garage, een praktische bijkeuken, een extra douche dichtbij de achterdeur en een royale veranda waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, waarvan de master bedroom is uitgerust met een dressing. Daarnaast is er een ruime, comfortabele badkamer met een inloopdouche en bad, verder wordt het verdiep vervolledigd met een een open dressing met een vaste trap naar de zolderverdieping. Deze verdieping is volledig afgewerkt en ingericht, momenteel als extra slaapkamer, maar de ruimte kan vele doelen dienen.

De buitenkant van de woning is net zo indrukwekkend, met een grote, fraai aangelegde voortuin en een oprit met meerdere parkeergelegenheden. De ruime achtertuin maakt deze villa perfect voor ontspanning en buitenactiviteiten.
Tenslotte zijn er een bijkomende garage en annex tuinhuis, los van de villa.

De woning beschikt over een ventilatiesysteem, 24 zonnepanelen, een zonneboiler en een warmtepomp voor de masterbedroom en scoort een

Neem contact op