Villa te koop

1490000€

5 slaapkamers 534 vierkante meters

Immoweb code : 20166239
Immoweb code : 20166239

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
534 vierkante meters bewoonbare ruimte
2478 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige BEN-woning met praktijkruimte en zwembad

Deze prachtige BEN-woning bevindt zich op een buitengewone locatie in de groene rand rond Brussel. Een ideale combinatie dankzij de enerzijds rustige omgeving en anderzijds onmiddellijke nabijheid van de stad met tal van voorzieningen in de directe omgeving.
De woning bevindt zich op een groot perceel van 25 are, waarbij nog 25 are bijgekocht kan worden. Hierdoor is dit uiterst geschikt voor dierenliefhebbers, evenals voor paarden. In de tuin is er een luxueuze zwemvijver voorzien en de nodige voorzieningen voor een poolhouse werden reeds getroffen. Met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van 534 m2 werd deze woning afgewerkt met kwalitatieve materialen en gebouwd onder de hoogste energienormen. De woning beschikt over een ruime woonkamer met veel lichtinval, een volledig uitgeruste keuken, lift, 5 slaapkamers waarvan 1 kamer ingericht is als studio met een extra keuken, 2 badkamers, een bureau en een grote praktijkruimte met alle nodige voorzieningen.
De indeling maakt het mogelijk dat een groot deel van de woning professioneel benut kan worden.
De garage is voldoende groot voor het plaatsen van 2 auto’s en er is eveneens een oplaadpunt voor een elektrische wagen voorzien.
De woning heeft een E peil van 5 en is dus bijna energie-neutraal waardoor u als koper momenteel nog geniet van een vrijstelling van het KI.
De prijs van deze nieuwbouwwoning is exclusief 21% BTW en er is een mogelijkheid tot de aankoop van het naastgelegen perceel bouwgrond (25a)

Neem contact op