Villa te koop

349000€

5 slaapkamers 221 vierkante meters

Immoweb code : 20129836
Immoweb code : 20129836

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
221 vierkante meters bewoonbare ruimte
1250 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Villa met 5slpk en kelder op unieke locatie + zonnepanelen!

Bij ImmoFusion  7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR.

In hartje Hageland vindt u deze energievriendelijke villa met 5slpk en adembenemend landelijk uitzicht. Het pand beschikt over een zeer ruime kelder en ligt op een perceel van 12,5 are.

Via de inkomhal bereiken we de uitzonderlijk grote leefruimte, gekenmerkt door grote ramen die over de gehele muur strekken en een prachtige open haard. De leefruimte sluit aan op een goed onderhouden keuken. Naast de keuken ligt een ruime veranda met prachtig uitzicht op de tuin. Op het gelijkvloers bevinden zich daarnaast nog twee slaapkamers en nog een derde met inbouwkasten. Op de bovenverdieping bevinden zich nog twee ruime slaapkamers en een derde kamer die kan ingericht worden als zesde slaapkamer of extra badkamer.

De villa heeft een ruime kelder met wasplaats, een garagebouw en een houten tuinhuis in de prachtige groene tuin. Doordat er geen directe bebouwing is aan beide kanten geniet je van enorm veel privacy en een verstrekkend uniek landelijk uitzicht.

Pluspunten:
- Veel lichtinval
- Gezellige veranda
- Mogelijkheid tot uitbreiden naar 6 slpk
- Alle comfort op het gelijkvloers (3slpk + badk)
- Zonnepanelen
- Prachtig landelijk uitzicht en perceel van 12,5 are
-  Extra garagegebouw en tuinhuis

Voor meer informatie: https://www.immofusion.be/huis-te-koop-in-heusden-zolder/5867597
Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

Neem contact op