Villa te koop

1695000€

6 slaapkamers 887 vierkante meters

Immoweb code : 11476168
Immoweb code : 11476168

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
887 vierkante meters bewoonbare ruimte
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtig landhuis met volop privacy

Dit bijzondere landhuis, gelegen op een rustige en residentiële locatie, is een waar pareltje. Met een terrein van circa 4.000 m² is er genoeg ruimte om te genieten van privacy en rust.
Bij aankomst word je verwelkomd door een prachtige oprijlaan met imposante laanbomen die leidt naar de villa. Het toegangsplein biedt plaats aan garages en een carport, waardoor er voldoende parkeergelegenheid is voor jou en je gasten.

Binnen in de villa betreed je via de centrale inkomhal met gastentoilet en trap naar de verdieping. De ruime woonkamer biedt een schitterend uitzicht over de tuin en geeft toegang tot een besloten terras aan de achterzijde van de woning. Daarnaast is er ook nog een gezellige televisiekamer en een bureelruimte met panoramisch zicht over de tuin. De ruime keuken in landelijke stijl is voorzien van diverse inbouwtoestellen en grenst aan de eetkamer, die weer directe toegang biedt tot de tuin en het terras.
Via een aparte achteringang vanuit de garage kun je ook de kelder betreden, die zich onder het hele huis uitstrekt. Hier vind je extra opslagruimte of wellicht kun je hier zelfs jouw eigen wijnkelder creëren.
Op het gelijkvloers bevindt zich verder nog een ruime slaapkamer met eigen dressing, die toegang geeft tot jouw eigen badkamer. Hier kun je heerlijk tot rust komen en genieten van een eigen stukje privacy.

Op de eerste verdieping vind je een nachthal die toegang biedt tot drie slaapkamers en een ruime badkamer met douche en dubbele lavabo. Daarnaast is er

Neem contact op