Villa te koop

1550000€

5 slaapkamers 362 vierkante meters

Immoweb code : 20150064
Immoweb code : 20150064

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
362 vierkante meters bewoonbare ruimte
1225 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/07/2025

Omschrijving

Uitzonderlijke eigendom

Ontdek deze bijzonder charmante en prachtig gerenoveerde woning in Grimbergen, gelegen op een perceel van 12,25 are met een zuidwestelijke oriëntatie en een bos als achtertuin. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 362 m² en valt op door de hoogwaardige afwerking. De tuin werd in 2020 opnieuw aangelegd en beschikt over een verwarmd zwembad, een buitendouche, een poolhouse met verwarming en sfeervolle buitenverlichting. Een dubbele garage en een ruime oprit met laadmogelijkheden maken het geheel compleet.

Indeling van de woning:

0: Een lichtrijke inkomhal met toegang tot het gastentoilet en een aansluitende vestiaire. Een prachtig bureau met ingerichte bibliotheek, ideaal voor thuiswerk of een vrij beroep. De op maat gemaakte keuken met zithoek gaat naadloos over in de leefruimte met tv-hoek en open haard.

+1: Een ruime masterbedroom met vast bed-meubel, dressing en en suite badkamer met ligbad en douche. Verder zijn er een tweede badkamer met douche, drie ruime slaapkamers met kastruimte, en een vierde kamer die dient als dressing of speelruimte. Boven de garage bevindt zich een vijfde logeerkamer met en suite douchekamer.

Tuin: De tuin is een oase van rust met een mozaïekzwembad met verborgen afdekscherm, buitendouche, en een ingebouwd sound systeem. Het poolhouse is voorzien van krachtige warmtelampen, een kitchenette met koelkast en opbergkasten.

Deze woning biedt niet alleen een overvloed aan ruimte en comfort, maar is ook ideaal gelegen in een rustige en

Neem contact op