Villa te koop

835000€

3 slaapkamers 196 vierkante meters

Immoweb code : 11352730
Immoweb code : 11352730

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
196 vierkante meters bewoonbare ruimte
3720 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne villa met zwembad op 37 are

---ONDER COMPROMIS---
Deze stijlvolle villa bevindt zich net buiten de drukke stadsrand van Geraardsbergen. De aansluiting met de A8 is minder dan 10 min. verwijderd.
Deze moderne villa met verwarmd zwembad wordt aangeboden samen met een privé terrein van 37 are.
Deze villa, met bouwjaar 2010, heeft een exceptionele beleving door haar opbouw en modern comfort. Opvallend is de zeer gesloten voor- en zijgevel die in fel contrast staat met de open achtergevel met grote glaspartijen.
De woning omvat een gezellige living met gashaard aansluitend met het overdekt terras, tijdloze keuken met kookeiland en ontbijthoek met aansluitend een bijkeuken en technische ruimte. Op het gelijkvloers bevindt zich tevens de hoofdslaapkamer metdressing en badkamer. Op de eerste verdieping hebben we 2 slaapkamers en een douchekamer.
Bij het ontwerp van deze stijlvolle woning werd de klemtoon gelegd op wooncomfort en gezelligheid. Alle comfort- en nutsvoorzieningen werden vakkundig geïntegreerd in de mooie binnenarchitectuur en creëren een gezellige woonomgeving. Langs de straatkant is er een carport voor 2 wagens.
De mooie landelijke tuin bevat enkele gezellige zithoeken, tuinberging, poolhouse en zwembad. De zonneterrassen in combinatie met het verwarmd zwembad (8m x 4m) en overdekt terras nodigt uit tot ontspanning en relaxatie. De privacy is 100% verzekerd mede door de volgroeide hagen en planten alsook door het schuifhekken langs de straatkant.
Dit is aldus de

Neem contact op