Villa te koop

495000€

4 slaapkamers 197 vierkante meters

Immoweb code : 20068424
Immoweb code : 20068424

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
197 vierkante meters bewoonbare ruimte
1357 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig en residentieel gelegen woning met mogelijkheden op

Deze woning is gunstig en residentieel gelegen in een groene omgeving in de Europawijk, op de grens van Mol en Geel. Tevens zeer rustig gelegen in een doodlopende straat met enkel plaatselijk verkeer. Vlotte verbinding naar zowel het centrum van Mol als dat van Geel, omliggende gehuchten, alsook E313 en E34.

Via de inkomhal, met vestiaireruimte, komt u in de leefruimte die opgedeeld is in een zit- en een eethoek. Dankzij de vele ramen, geniet deze ruimte aangenaam veel lichtinval. De inbouwhaard zorgt dan weer voor extra gezelligheid. De op maat gemaakte keuken werd in 2019 geplaatst en is voorzien van volgende toestellen: inductiekookplaat, afzuigkap, hetelucht/combi stoomoven, microgolfoven, espressomachine, vaatwasser, spoeltafel met quooker kokendwaterkraan en om het nog volledig af te maken indirecte led verlichting en een volledig op maat gemaakt keramisch werkblad wat makkelijk is in onderhoud. Aansluitende bijkeuken met wasplaats, voorzien van een recente inbouw/ opbergkast, met annex koele berging voor opslag van voorraad.

De nachthal geeft uit op de 4 slaapkamers en de badkamer. De masterbedroom is voorzien van inbouwkasten en een airco-unit. Er is tevens een mogelijkheid tot het samenvoegen van 2 kamers om op die manier een ruimere kamer te creëren indien gewenst. De badkamer is volledig betegeld en omvat een ligbad, een douche, een dubbele wastafel in meubel en een extra toilet. Een vaste trap geeft toegang tot de riante zolderverdieping waar het perf

Neem contact op