Villa te koop

393000€

6 slaapkamers 215 vierkante meters

Immoweb code : 20195426
Immoweb code : 20195426

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
215 vierkante meters bewoonbare ruimte
776 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/12/2024

Omschrijving

Prachtige nieuwbouwwoning omringd door groen en natuur.

In een zijstraat van de invalsweg richting Ronse komende van Wallonie treft men deze woning gelegen nabij winkels en scholen en 3,5km van het station van Ronse.
De woning is als volgt ingericht: ruime inkomhal die respectievelijk toegang geeft tot de garage, berging met warmtepomp en wasmachinevoorzieningen, en WC met lavabo.
Via de glazen deur betreedt men de leefruimte met schuifraam die toegang geeft tot het terras en tuin. Keuken kan hier nog volledig ingericht worden naar keuze en is niet inbegrepen in huidige prijs.
Op het 1ste verdiep zijn er langs de voorkant 2 slaapkamers waaronder de masterbedroom met eigen badkamer en nog 2 slaapkamers achteraan met tussenin nog een badkamer.
Als troef is er nog een volledig zolderverdiep die in huidige vraagrpijs volledig wordt afgewerkt in 2 extra slaapkamers.
Qua materiaalkeuze is de nadruk gelegd op kwaliteit en duurzaamheid en dit ook op vlak van energie!
Zo is er onder andere gekozen voor vloerverwarming op de 2 verdiepingen met een Daikin warmtepomp, overal driedubbel beglazing, zonnepanelen en ventilatiesysteem van met warmterecuperatie.
Buiten kan men in de tuin helemaal tot rust komen en genieten van de prachtige zichten, vooraan is er de oprijlaan die plaats kan bieden voor 5 à 6 wagens.
Prijzen exclusief kosten en buitenaanleg.
Geniet nog tot het einde van het jaar van de cheque habitat ( waalse woonbonus) = belastingvermindering gedurende 20 jaar bij het aangaan van een krediet.

Neem contact op