Villa te koop

578000€

5 slaapkamers 262 vierkante meters

Immoweb code : 20177663
Immoweb code : 20177663

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
262 vierkante meters bewoonbare ruimte
1031 vierkante meters grond

Omschrijving

CHARMANTE VILLA MET ZONGERICHTE TUIN | GARAGE | 5 SLPKS

Ontdek deze CHARMANTE VILLA in UITSTEKENDE STAAT gelegen in het hart van Egem (Pittem), aan de Paardestraat 43. Gevestigd op een indrukwekkend perceel van 1.031 m², biedt deze villa een bewoonbare oppervlakte van 262 m² en een prachtig aangelegde tuin die de hele dag door in de zon ligt.

INTERIEUR: Bij binnenkomst via de inkomhal vindt u links een bureau/slpk. Rechts heeft u toegang tot de ruime en lichte leefruimte. Zowel de leefruimte als de keuken hebben directe toegang tot de tuin. De ingerichte leefkeuken is voorzien van een kookplaat, dampkap, oven, spoelbak en koelkast, en biedt toegang tot de kelder. De achter inkom leidt naar een wasruimte met ingebouwde kasten en een bijkeuken. De nachthall geeft toegang tot een vernieuwd gastentoilet en de inpandige garage met automatische poort en achterdeur.
Op de verdieping (met airco) bevinden zich maar liefst 4 ruime slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer. Daarnaast zijn er een berging en zolderruimte voor extra opslag.

EXTERIEUR: De woning beschikt over een ruime, zongerichte achtertuin, die in uitstekende staat van onderhoud verkeert. Deze volledig afgesloten tuin is kindvriendelijk en biedt diverse terrasjes met tuinverlichting, ideaal om op elk moment van de dag van te genieten. Bovendien is er een tuinberging met overdekt terras en voldoende private parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen.

Kom deze prachtige villa zelf ervaren en laat u betoveren door de charme en comfort die deze woning te bieden heeft!

Neem contact op