Villa te koop

699000€

5 slaapkamers 303 vierkante meters

Immoweb code : 20221399
Immoweb code : 20221399

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
303 vierkante meters bewoonbare ruimte
1200 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruime open bebouwing met groene tuin en EPC B in DUFFEL

Interesse? Plan zelf online je bezoek in op www.copandi.be. Vragen? Neem contact op via [email protected] of via +32 495 19 30 82.

Gelegen in een rustige en groene buurt van Duffel, aan de Bruinstraat 9, vindt u deze prachtige open bebouwing. Deze ruime woning biedt een grote, mooi ingerichte tuin met gezellige zitplekjes en is volledig onderkelderd met hoge en droge kelderruimtes. Met vijf slaapkamers, een aparte garage en carport biedt deze woning alles voor comfortabel en luxueus wonen.

De woning, gebouwd in 1988, is goed onderhouden en heeft energielabel B. Het dak en de gevels zijn geïsoleerd, en er zijn 47 zonnepanelen geplaatst.

Op het gelijkvloers vindt u een ruime hal, een woonkamer van 39 m² met uitzicht op de tuin, en een ingerichte keuken. Daarnaast is er een master bedroom met aansluitende badkamer en een praktische wasruimte. De eerste verdieping biedt drie ruime kamers, waarbij de grootste kamer (20 m²) kan worden opgesplitst. Er is ook een douchekamer met toilet.

De kelder is droog, goed geventileerd en biedt veel opslagruimte. De tuin is prachtig aangelegd met zitplekjes en een vijver, en er is een ruime garage en carport.

Kenmerken:

- Ruime open bebouwing in een rustige buurt

- Grote tuin met meerdere zitplekjes

- Volledig onderkelderd met droge kelderruimtes

- EPC-label B: 158 kWh / (m² jaar)

- Totale bewoonbare oppervlakte: 303 m² (bron: EPC)

Deze woning aan de Bruinstraat 9

Neem contact op