Villa te koop

825000€

3 slaapkamers 447 vierkante meters

Immoweb code : 20151460
Immoweb code : 20151460

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
447 vierkante meters bewoonbare ruimte
900 vierkante meters grond

Omschrijving

Statige villa aan het Ter Elst Park

Ontdek deze indrukwekkende villa gelegen aan de prestigieuze Hondiuslaan in Duffel, op een steenworp afstand van het historische Kasteel Ter Elst. Deze woning, gebouwd in 1972, verkeert dankzij de zeer degelijke bouw en het gebruik van kwalitatieve materialen in uitstekende staat van onderhoud.

De villa biedt een royale woonoppervlakte, wat tal van mogelijkheden creëert. Naast het bieden van een prachtige gezinswoning, is deze woning uitermate geschikt voor de uitoefening van een vrij beroep of het inrichten van kantoren. Bij aankomst valt direct de ruime parkeergelegenheid op die voor de deur beschikbaar is, wat het extra comfortabel maakt voor bewoners en bezoekers.

Binnenin beschikt de villa over drie ruime slaapkamers, die elk een oase van rust bieden. Er is veel potentieel voor het bijmaken van extra slaapkamers, wat het huis nog flexibeler maakt. De drie stijlvolle badkamers zijn volledig uitgerust en voorzien van moderne gemakken. Een bijzonder kenmerk is de dakverdieping, momenteel toegankelijk via een personenlift die alle vier de verdiepingen bedient. Deze verdieping biedt extra mogelijkheden voor verdere invulling en kan naar eigen wens worden ingericht.

De buitenruimte is minstens zo indrukwekkend. De mooi aangelegde tuin biedt een serene omgeving en achteraan heeft u een privatieve toegang tot het idyllische Park Ter Elst. Deze groene omgeving zorgt voor een perfecte balans tussen privacy en natuur. Deze villa combineert rust en luxe op een unieke manier.

Neem contact op