Villa te koop

985000€

4 slaapkamers 370 vierkante meters

Immoweb code : 20005191
Immoweb code : 20005191

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
370 vierkante meters bewoonbare ruimte
2500 vierkante meters grond

Omschrijving

Schitterende villa op ruim perceel nabij centrum Duffel

Deze schitterende woning werd midden jaren ‘80 voor de huidige eigenaars getekend en gebouwd, met een duidelijke klemtoon op gebruikte materialen en contact met de tuin, die ondertussen mooi volwassen werd. Grote raampartijen rondom en een fijne oriëntatie zorgen voor een mooie lichtinval in vrijwel elke ruimte. De woning werd sindsdien altijd met veel liefde onderhouden en kreeg o.a. recent nog een nieuwe keuken.
Het huis staat op een knap en breed perceel (33 m), op een boogscheut van het centrum van Duffel en de Nete. Een vlotte bereikbaarheid is zeker één van de troeven en parkeren kan heel gemakkelijk op de handige oprit of in de dubbele garage. De woning is onderkelderd.
Indeling:
Gelijkvloers: Statige inkomhal met gastentoilet en vestiaire, bureelruimte, zithoek (openhaard) en eetkamer op mooie parket, volledig uitgeruste (recente) keuken, dubbele garage en een extra (was)berging.
Verdieping: Hier treffen we vier grote kamers, een apart toilet en een badkamer met dubbele lavabo, ligbad en douche. De master heeft daarnaast ook nog een mooie aansluitende dressing. Via een plooitrap tenslotte kunnen we naar een zolder die zich uitstrekt over de hele breedte van de woning!
Plannen en documentatie te vinden op www.reds.be.Voor meer informatie of een bezichtiging, neem gerust contact op met Daniël via mail ([email protected]) of telefoon (0475.25.30.64). Dat mag trouwens ook ’s avonds of in het weekend !

Neem contact op