Villa te koop

649000€

2 slaapkamers 189 vierkante meters

Immoweb code : 20092550
Immoweb code : 20092550

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
189 vierkante meters bewoonbare ruimte
572 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxueus afgewerkte gelijkvloerse villa te Beerst

Op een rustige ligging te Beerst, deelgemeente van Diksmuide, bieden we u deze luxueus afgewerkte, volledig gelijkvloerse villa aan. Deze woonst werd recent opgericht (bouwjaar 2019) volgens alle hedendaagse isolatie- en kwaliteitsnormen en voldoet zo aan de BEN - normen (Bijna Energie Neutraal). Dit laatste resulteert zich ook in een uitermate gunstige energiescore. Men beschikt over energielabel (A) en E-peil (E16). Naast het energiezuinige karakter kan de woning bovendien ook genieten van een luxueuze, moderne afwerking en werd er uitsluitend gewerkt met duurzame materialen. Het eigendom beslaat een zongericht (zuid-oriëntatie) perceel met een grondoppervlakte van 572 m2. De woning is geheel gelijkvloers en heeft een bewoonbare oppervlakte van 186 m2. 

De indeling van de ruimtes is als volgt:
We betreden de woonst via de inkomhal met aansluitende vestiaire en apart gastentoilet. De pivoterende, glazen plafondhoge deur maakt verbinding naar de ruime woonkamer met open keuken. De zithoek is afgewerkt met een ingemaakt televisiemeubel en gashaard van 'Faber'. Vervolgens komen we terecht bij de kwalitatieve, volledig uitgeruste keuken met kookeiland en tal van inmaakkasten.
Vanuit de woonkamer hebben we tevens een open zicht op de tuin, versterkt door de verzonken ramen met aluminium raamprofielen (voorzien van zonnescreens).
Daarnaast werd er gekozen om de vloer uit te werken in epoxy voor de ganse woning. Via de woonkamer is er aansluiting naar de b...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op