Villa te koop

2380000€

6 slaapkamers 558 vierkante meters

Immoweb code : 20181518
Immoweb code : 20181518

Overzicht

6 slaapkamers
4 badkamers
558 vierkante meters bewoonbare ruimte
3592 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle villa op toplocatie

Verscholen in de Latemse bossen bevindt zich deze ruime en karaktervolle villa, dewelke gelegen is op een perceel van maar liefst 3.592 m². De prachtige groene omgeving zorgt voor een aangenaam gevoel van geborgenheid. De woning heeft een bewoonbaar oppervlakte van maar liefst 528 m² met daarbovenop een zeer ruime kelder.
De woning werd gebouwd in 1989 en werd verder uitgebouwd in 1995 met een mooi resultaat als gevolg. Bij het binnenkomen voelt men onmiddellijk het ruimtelijk gevoel dat doorheen de volledige woning merkbaar is. De verschillende leefruimtes connecteren met de grote keuken die het hart van deze woning vormt. De drie leefruimtes genieten allemaal van een fantastisch zicht over de tuin en genieten elk van hun eigen open haard. Gezelligheid is de troef in dit familiehuis.
Verder in de woning ontdekt men de ontspanningsruimtes met sauna en binnenzwembad. Het gehele jaar door is het hier aangenaam vertoeven. Op de bovenste verdieping zijn er nog vijf slaapkamers en drie badkamers met bijkomend nog een extra sauna. De woning bevindt zich in heel goede staat en werd perfect onderhouden. Deze villa heeft een dubbele toegangsdeur naar een apart gelegen unit in het gebouw. Dit gedeelte biedt de mogelijkheid om een aparte praktijkruimte te voorzien, een au pair te laten inwonen of een zorgwoning te creëren. Interesse in deze villa? Aarzel dan niet contact op te nemen via: 09 219 90 90 of [email protected]

Neem contact op