Villa te koop

495000€

5 slaapkamers 343 vierkante meters

Immoweb code : 20268901
Immoweb code : 20268901

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
343 vierkante meters bewoonbare ruimte
880 vierkante meters grond

Omschrijving

villa

Ontdek deze prachtige villa in Ciney, met een royale woonoppervlakte van 343 m², ideaal voor een groot gezin. Met 5 ruime slaapkamers en 3 badkamers beschikt deze woning over lichte, goed ingerichte ruimtes.

Binnen zul je dol zijn op de moderne, volledig uitgeruste keuken, perfect voor kookliefhebbers. De grote woonkamer, versierd met panoramische ramen, komt uit op een weelderige, goed onderhouden tuin, waardoor er een mooie continuïteit is tussen binnen en buiten.

De ruime woonkamer heeft een elegante eetkamer en een gezellige lounge met open haard, waardoor er een gezellige sfeer ontstaat om gasten te ontvangen. Er is ook een comfortabel kantoor beschikbaar, ideaal voor telewerken of studeren.

Elke kamer in dit huisheeft zijn eigen unieke charme, met hoogwaardige materialen en een onberispelijke afwerking. De buitenkant is net zo aantrekkelijk, met een aangelegde tuin die perfect is voor ontspanning of gezinsactiviteiten.

Hoewel het huis geen garage heeft, biedt de bevoorrechte locatie voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Deze woning zal aan je verwachtingen voldoen dankzij de toplocatie en de kwaliteitskenmerken.

Mis de kans niet om deze uitzonderlijke woning te ontdekken, die comfort, ruimte en charme combineert, voor een leven vol rust in Ciney. Neem contact met ons op voor een bezichtiging!

Neem contact op