Villa te koop

339900€

3 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 20245212
Immoweb code : 20245212

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
2100 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 14/10/2024

Omschrijving

Karakteristieke villa in een uitzonderlijke buurt.

**Prachtige jaren '80 villa, een unieke woonruimte!**

Verwen uzelf met deze schitterende villa van 190 m², gelegen in een rustige woonwijk, op slechts enkele stappen van Charleroi en alle voorzieningen. Gevestigd op een groot perceel van 21 are met bomen, belooft dit huis een aangename en groene leefomgeving.

Op de begane grond opent de uitnodigende keuken naar een lichte eetkamer, perfect voor het delen van familiediners. Een apart toilet en een kast voegen functionaliteit toe aan deze verdieping. De gezellige woonkamer, met een open haard, creëert een warme sfeer voor ontspannende avonden.

U zult betoverd zijn door het comfort van de drie ruime slaapkamers, aangevuld met een kleedkamer, die optimale opbergruimte biedt. De grote badkamer, uitgerust met zowel een douche als een bad, is een waar pluspunt voor uw momenten van ontspanning. Een aparte wasruimte op de bovenverdieping, verbonden met de badkamer, zorgt voor praktisch gebruik.

Deze villa beschikt ook over een garage voor twee auto's, wat zorgt voor gemakkelijke en veilige toegang, evenals zeer grote kelders.

Mis deze kans niet om een woning met uitzonderlijk potentieel te verwerven. Neem nu contact met ons op om een bezichtiging te regelen en laat u betoveren door deze woonruimte die uw nieuwe thuis zou kunnen worden!

Neem contact op