Villa te koop

1195000€

4 slaapkamers 446 vierkante meters

Immoweb code : 20062819
Immoweb code : 20062819

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
446 vierkante meters bewoonbare ruimte
3209 vierkante meters grond

Omschrijving

INSTAPKL. VILLA (446 M2) MET VERW. ZWEMB. OP 32A09CA TE BREE

INSTAPKLARE VILLA (446 M2) MET BUREAURUIMTE, 4 SLAAPKAMERS, 3 DUBBELE (VRIJSTAANDE) GARAGE. PRACHTIGE TUIN MET VERWARMD ZWEMBAD, JACUZZI EN POOLHOUSE OP 32A09CA TE BREE!

Wie op zoek is naar een uiterst ruime en meer dan comfortabele villawoning in uitstekende staat, met bureauruimte (rechtstreeks te bereiken via de riante inkomhal) te Bree, is hier aan het juiste adres! Bree-centrum, diverse kleuter- en basisscholen, supermarkten, sportscholen en zo veel meer vind je van hieruit op wandelafstand.

De architect ontwierp destijds deze woning met veel aandacht voor functionaliteit, woonkwaliteit en juiste oriëntatie van de kamers. Vooraan het perceel vind je alvast 3 comfortabele parkeerplaatsen voor bezoek en/of klanten, maar ook op het perceel, grenzend aan de vrijstaande garage is er meer dan voldoende eigen parkeergelegenheid voorzien. Het volledige perceel werd tevens omheind en voorzien van diverse automatisch te bedienen toegangspoorten. Zo heb je met de wagen langs weerszijden toegang tot het perceel. Aan de linkerzijde van het perceel bevindt zich de 3 dubbele (vrijstaande garage) uitgerust met 3 automatisch te bedienen sectionaalpoorten en een aparte zij-ingang, een ruime zolder en een praktische kelder die momenteel dienst doet als werkhuis. De combinatie van ruim wonen met een activiteit als vrije beroeper past hier dus perfect.

Deze woning werd gebouwd in 2003 en kende doorheen de jaren een perfect... Voor uitgebreide info, surf naar www.momentumvastgoed.be.

Neem contact op