Villa te koop

674000€

4 slaapkamers 202 vierkante meters

Immoweb code : 20004239
Immoweb code : 20004239

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
202 vierkante meters bewoonbare ruimte
1225 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare split-level woning op ca. 1225 m².

In een rustige en residentiële woonwijk, vlakbij bij belangrijke verbindingswegen, bevindt zich deze verrassend ruime en zeer goed onderhouden split-level villa op ca. 1225 m².  
Indeling
Gelijkvloers.:  inkomhal - gastentoilet - vestiairekast - gelijkvloerse slaapkamer 1 met ingemaakte dressingkasten en badkamer ensuite voorzien van ruime inloopdouche en lavabo. 
Verdieping  -0,5: ruime en zeer lichte leefruimte ingedeeld in een salon met O.H. en een eetkamer met zicht en toegang tot het terras en de tuin met zuid oriëntatie. Het terras is deels overdekt en is daardoor als het ware een verlenging van de eetkamer.  De keuken is halfopen, volledig geïnstalleerd en voorzien van alle hedendaags comfort. Een praktische berging wasplaats grenst aan de keuken en biedt op haar beurt toegang tot de kelder met extra bergruimte. 
Verdieping +0,5: open multifunctionele ruimte op de mezzanine doet momenteel dienst als bureel - slaapkamer 2 met dressingkasten op de overloop en badkamer 2 met inloopdouche, dubbele lavabo en toilet.
Verdieping +1: 2 slaapkamers die, indien gewenst, eenvoudig zijn samen te voegen tot 1 grote kamer.
Alle kamers zijn voorzien van verduistering en vliegenhorren. 

De tuin is mooi aangelegd en biedt zeer veel privacy.
Achteraan is er een grote garage (ca. 40 m²) en toegankelijk via de zijkant van het perceel, om de hoek. Het tuinhuis/berging (ca. 20 m²) heeft nog een extra ruimte voor houtopslag. 

Bijzonderheden: degelijke renovaties tussen 2020 en 2023 - raamw

Neem contact op