Villa te koop

549000€

2 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 20209729
Immoweb code : 20209729

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
1083 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

LAAGBOUWVILLA OP RUSTIGE LOCATIE

Welkom bij deze charmante op te frissen laagbouwvilla in één van de meest gewilde straten van Brasschaat Mariaburg! Geniet van rust, terwijl je toch binnen enkele minuten bij alle voorzieningen bent.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime inkomhal met parket. De lichte, royale woonkamer vormt het hart van de villa, met een gezellige gashaard voor een warme sfeer. De lichtstraat zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht.

Aangrenzend vind je een keuken, ideaal om culinaire creativiteit te laten bloeien. Het slaapgedeelte biedt twee ruime slaapkamers en twee badkamers, perfect voor comfortabel wonen.

Achterin de woning vind je een royale berging en vooraan een inpandige garage voor extra opslag. De veranda met tegelvloer is een fantastische plek om op warme dagen van de schaduw te genieten dankzij de slimme zonwering.

Deze villa combineert authentieke elementen met modern comfort, waaronder houten schrijnwerk met dubbelglas en rolluiken, centrale verwarming op gas, en een geboorde put.

Dit is jouw kans om van deze woning jouw droomhuis te maken! Bel ons op 03 535 12 75.

Disclaimer: De vermelde bewoonbare oppervlakte is gebaseerd op onze eigen metingen, inclusief veranda en berging, exclusief garage.

Neem contact op