Villa te koop

3 slaapkamers 329 vierkante meters

Immoweb code : 11313082
Immoweb code : 11313082

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
329 vierkante meters bewoonbare ruimte
2515 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtige villa met charmante en royale tuin

Ontdek deze charmante villa in Bouwel gelegen in een doodlopende straat.
Met 3 slaapkamers, een royale zolderverdieping en een ondergrondse kelder biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt. De villa strekt zich uit over een perceel van 2515m², omgeven door een prachtig aangelegde tuin.

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een ruime inkomhal met gastentoilet, die leidt naar een open leefruimte/eetkamer en een aangrenzende veranda, perfect voor ontspanning. De keuken, uitgerust met hoogwaardige materialen, grenst aan de eetkamer en biedt toegang tot een berging en kelder.
Op het gelijkvloers bevinden zich drie slaapkamers en een vernieuwde badkamer met inloopdouche. Een vaste trap leidt naar de ruime zolder, momenteel ingericht als slaapkamer en grote een open ruimte, waardoor er talloze mogelijkheden zijn. Het buitenschrijnwerk is volledig in massieve afzelia, een zeer duurzaam en stabiel tropisch hardhout. Daarnaast is er nog een kruipruimte van 1,20m onder hele woning met uitzondering van de garage en veranda.

Met een directe toegang vanuit de garage (mogelijkheid tot het plaatsen van 2 wagens) tot de woning, is gemak een kenmerk van deze villa. s De villa beschikt over een prachtige tuin die het huis omringt, een idyllische plek om te genieten van de buitenlucht en privacy.

Gelegen in een rustige wijk en toch dicht bij de E313, biedt deze woning het beste van beide werelden - rust en bereikbaarheid.

Wil je graag een bezoe...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op