Villa te koop

1790000€

10 slaapkamers 976 vierkante meters

Immoweb code : 11309697
Immoweb code : 11309697

Overzicht

10 slaapkamers
1 badkamer
976 vierkante meters bewoonbare ruimte
55000 vierkante meters grond

Omschrijving

Indrukwekkende villa in parkdomein van 5ha50.

Ontdek samen met Engel&Völkers de allure van deze majestueuze villa, gelegen op een indrukwekkend terrein van 5ha50 op een steenworp van Leuven en in het charmante Boutersem. Met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van 520 vierkante meter en 10 gracieuze slaapkamers, biedt deze residentie heel wat mogelijkheden voor wonen, werken en ontspanning.

Haar architectuur uit het interbellum staat garant voor een woning dat stijl en tijdloze elegantie uitstraalt. Ze is ontworpen rond een centrale hall met statige trap en kan in alle woonruimtes genieten van veel lichtinval en mooie uitzichten.

Wat deze residentie echt onderscheidt, is haar ongeëvenaarde privacy. Ver weg van nieuwsgierige blikken en verscholen vanaf de straat, kunt u hier genieten van alle discretie en sereniteit. Geen enkele inkijk verstoort de rust en privacy van deze villa. De buitenruimte is een groene oase, met een uitgestrekte parktuin die niet alleen esthetisch zeer aantrekkelijk is, maar ook voorzien is van een verwarmd zwembad en drie tennisvelden.

Neem contact op